top of page

De grote dag.

Op woensdag 13 juni 2012 om 15.00uur was het dan zover de opening van ons gezinshuis.

Er is door ons, en ook de kinderen tijd nog moeite gespaard ,om deze dag voor ons ,en anderen heel speciaal te laten verlopen ,en een ieder de kans te geven om eens even bij ons binnen te kunnen kijken.

De kinderen hebben mee kunnen denken om deze dag vorm te geven ,en zo zijn ook hun ideeën uitgewerkt.

Ook hebben ze zelf hun taakjes uitgezocht, en deze zijn dan ook geweldig door hun uitgevoerd ,wij zijn dan ook heel erg trots op hun allemaal .

Zo was er een echte Italiaanse ijskar met div, smaken ijs en iedereen kon dus een ijsje nuttigen.

Onze persoonlijke coach Iris pinkenpank nam de speech voor haar rekening, iets wat haar op het lijf geschreven is, en ook omdat ze al van het begin af aan ons gekoppeld is ,ze weet dan ook heel goed hoe ons gezinshuis draait en functioneert.

Zo greep ze dan ook het moment aan, om een ieder die aanwezig was kennis te laten maken met wat een gezinshuis is ,en voorstelt ze is al lange tijd werkzaam voor gezinshuis .com ,en heeft enorm veel kennis in huis.

Ook stond ze stil bij, verbonden zijn met elkaar, en ook dat iedereen een veilig en vertrouwd plekje verdiend.

Mooie en lieve respectvolle woorden werden naar ons toe ,dan ook zeker niet vergeten ,waar we Iris dan nogmaals voor willen bedanken.

Ze heeft zoals altijd ons weer weten te raken, met haar positieve met zorg uitgekozen woorden.!!

We wilden iets leuks doen met het openen van ons huis ,en aangezien we allemaal gek zijn op dieren, was daar het idee om de sleutels, aan te laten vliegen door een echte, roofvogel.

Dit spektakel werd verzorgd door een echte Valkenier.

Deze had meerdere vogels bij zich ,onder andere een oehoe ,een kerkuiltje een buizerd ,etc.

De oehoe kreeg aan zijn poot onze huissleutel gebonden, en vloog hiermee een stuk ,om vervolgens neer te dalen ,bij Vanity onze eigen dochter op haar arm.

Een geweldig symbolisch moment ,daarna was er de mogelijkheid om voor de andere kinderen ,ook een vogel op hun arm te laten landen ,wat allemaal geweldig begeleid werd door de Valkenhof, nogmaals onze dank naar hun toe!!

Na deze prachtige show kwam het moment van de officiële opening ,en daar hoort natuurlijk het doorknippen van het lint bij ,dit werd gedaan door onze oudste dochter joyce.

Daarna was iedereen welkom om in ons huis binnen te kijken ,er was koffie thee en frisdrank ,en door de dorpsbakker waren er heerlijke huissense koek ,met ons eigen logo erop bedrukt gemaakt.

Voor de kinderen was er een jungle springkussen ,een suikerspin machine, een hele grote ranjakoe waar limonade uit gemolken kon worden.

En ook konden de kinderen van een dropveter en chips een ketting rijgen ,onze kinderen hielpen allemaal bij deze activiteiten ,en hadden zo allemaal hun eigen taak ,waar ze dan ook zelf voor gekozen hadden.

En een van de oudere kinderen ,verzorgde een rondleiding door ons huis , zodat mensen een indruk van ons huis konden krijgen en eventueel wat vragen konden stellen .

We werden erg verwend , zo kregen we prachtige bloemen ,snoep voor de kinderen ,cadeaubonnen ,etc.

Als klap op de vuurpijl ,kregen we ook nog een weekend of midweek aangeboden door , Oostappen groep van Recreatiepark Arnhem ,voor een park naar keuze ,wij werden hier heel erg door verrast.

Nogmaals heel erg bedankt hiervoor ,we zullen er een te gekke vakantie van maken.

Er hing die middag , een enorm prettige sfeer ,en iedereen had het zichtbaar naar zijn zin.

De kinderen waren helemaal in hun nopjes en er werd ook gezellig gebabbeld ,en er werden veel vragen gesteld over hoe en wat er speelt in een gezinshuis.

Hier is tenslotte ook erg veel over te vertellen ,en er is eigenlijk nog niet zoveel over bekend ,dus voor ons een goede gelegenheid om hierover met geïnteresseerden over in gesprek te gaan.

Wij en al onze kinderen, hebben een geweldige dag , en een hele goede herinnering aan, deze opening over gehouden ,en willen dan ook nogmaals een woord van waardering uitspreken aan,, alle mensen uit de buurt, ,voogden van de kinderen ,,hulpverleners van Lindenhout en gedragswetenschappers,, Teamleider en regiomanager van Lindenhout, ,en andere medewerkers van Lindenhout,,

Onze coach,, medewerkers van Gezinshuis .com,, Wethouder van de gemeente Lingewaard en een mevr .van jeugd en gezin,,Fam Jansen van recreatiepark Arnhem,, en andere Gezinshuis ouders met hun kinderen, ,Familie en vrienden.

Hieronder vind u de foto,s van de opening,gemaakt door Marielle bongers.

vriendin en collega van Gezinshuis de Duizendpoot.

Allemaal heel erg bedankt voor deze fijne dag!!!

bottom of page